خوراکی بهشتی: ۲۰ تجربه نی نی سایتی که دهانتان را آب میاندازد!
همه ما عاشق غذاهای خوشمزه هستیم! و وقتی پای خوراکیهای جدید به میان میآید، نظرات و تجربیات دیگران اهمیت زیادی پیدا میکند. در این پست، سراغ یکی از بحثهای داغ نی نی سایت رفتیم و ۲۰ تجربه برتر کاربران از یک خوراکی خوشمزه را برایتان جمع آوری کردیم. حدس بزنید چه خوراکی ای؟ بله، کیک شکلاتی!
اینها خلاصه ای از نظرات کاربران نی نی سایت در مورد بهترین کیک شکلاتی است. با ما همراه باشید تا ببینیم کدام کیکها بیشتر دل نی نی سایتیها را بردهاند:
- ✔️“کیک شکلاتی خیس، فقط با یه لیوان شیر گرم. . . به به!”
- ✔️“من عاشق کیک شکلاتی با روکش گاناشم، مخصوصا اگه تلخ باشه. “
- ✔️“رسپی مامان بزرگم برای کیک شکلاتی یه رازه که هیچ وقت فاش نمیشه!”
- ✔️“من همیشه از پودر کیک آماده استفاده میکنم، خیلی سریع و آسونه!”
- ✔️“بهترین کیک شکلاتی رو توی یه قنادی کوچیک توی خیابون ولیعصر خوردم. “
- ✔️“اگه یه قاشق نوتلا به خمیر کیک اضافه کنید، طعمش محشر میشه. “
- ✔️“من کیک شکلاتی با فیلینگ خامه و توت فرنگی رو ترجیح میدم. “
- ✔️“همیشه کیکم ته میگیره، کسی راه حلی داره؟”
- ✔️“من کیک شکلاتی رژیمی درست میکنم، با آرد جو دوسر و شکر قهوه ای. “
- ✔️“یه بار کیک شکلاتی با فلفل قرمز درست کردم، خیلی جالب شد!”
- ✔️“همسرم عاشق کیک شکلاتی با گردوئه. “
- ✔️“بچه هام فقط کیک شکلاتی منو دوست دارن!”
- ✔️“من کیک شکلاتی رو با چای دارچین میخورم، عالیه!”
- ✔️“کیک شکلاتی با بستنی وانیلی، یه ترکیب بی نظیره. “
- ✔️“من کیک شکلاتی بدون گلوتن درست میکنم، برای کسایی که آلرژی دارن. “
- ✔️“یه بار کیک شکلاتی رو با اسانس پرتقال درست کردم، خیلی خوش عطر شد. “
- ✔️“من عاشق کیک شکلاتی شکلاتی ام (یعنی شکلات تو شکلات!)”
- ✔️“کیک شکلاتی با قهوه غلیظ، یه عصرونه دلچسبه. “
- ✔️“یه بار کیک شکلاتی رو توی ماکروفر درست کردم، خیلی سریع آماده شد. “
- ✔️“من همیشه کیک شکلاتی رو با یه کم نمک دریایی تزئین میکنم، طعمش رو بیشتر میکنه. “

منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستیم! کدام نوع کیک شکلاتی را بیشتر دوست دارید؟
نوش جان!
تجربه های خوشمزه در نی نی سایت: 20 پیشنهاد وسوسه انگیز
شله زرد نذری به سبک مامان بزرگ
شله زرد نذری مامان بزرگ یه چیز دیگه است. رمز و راز طعمش تو هل و گلاب اصیله. یادمه یه بار یکی میگفت شله زردش رو با زعفرون دم کرده غلیظ درست میکنه خیلی خوشرنگ میشه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه شله زرد ته نگیره، باید مدام هم بزنیم. من خودم همیشه بعد از پخت شله زرد، روش دارچین و پودر نارگیل میریزم، خیلی خوشمزه میشه. راستی، یادتون نره قبل از پخت برنج رو خوب خیس کنید، اینطوری شله زردتون بهتر جا میفته. بعضی ها هم یه کم کره بهش اضافه میکنن، میگن طعمش رو عالی میکنه. یه نکته دیگه هم اینکه حرارت زیرش باید خیلی ملایم باشه تا خوب بپزه و ته نگیره.
فسنجون با طعم گردو و رب انار اصیل
فسنجون یه غذای اصیل ایرانیه که هر چی گردوش بیشتر باشه خوشمزه تره. رب انار ملس هم نقش خیلی مهمی توی طعم فسنجون داره. من همیشه از رب انار خونگی استفاده میکنم. شنیدم بعضی ها به فسنجونشون یه کم شکر هم اضافه میکنن تا طعمش ملس بشه. برای اینکه فسنجون روغن بندازه باید بذاریم با حرارت کم خیلی خوب جا بیفته. یه خانومی توی نی نی سایت میگفت برای اینکه فسنجونش رنگش تیره تر بشه، گردوهاش رو قبل از اضافه کردن کمی تفت میده. یه نفر دیگه هم پیشنهاد داده بود برای اینکه مرغ فسنجون خوشمزه تر بشه، اون رو از قبل توی پیاز و ادویه مزه دار کنیم. یادتون نره که فسنجون یه غذای زمان بره و باید با حوصله درست بشه.
ته چین مرغ زعفرانی با تهدیگ سیب زمینی
ته چین یه غذای مجلسی و خوشمزه است که با تهدیگ سیب زمینی یه چیز دیگه میشه. زعفرون نقش خیلی مهمی توی طعم و رنگ ته چین داره. من همیشه از زعفرون دم کرده غلیظ استفاده میکنم. یه خانومی توی نی نی سایت میگفت برای اینکه ته چینش خوشمزه تر بشه، به موادش یه کم ماست چکیده اضافه میکنه. برای اینکه ته چین خوب برگرده باید بذاریم با حرارت کم خوب بپزه و تهدیگش طلایی بشه. یه نفر دیگه هم پیشنهاد داده بود برای اینکه مرغ ته چین خوشمزه تر بشه، اون رو از قبل توی پیاز و ادویه مزه دار کنیم و بپزیم. بعضی ها هم به ته چینشون زرشک و خلال پسته اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادتون نره که ته چین رو باید با حرارت ملایم بپزید تا نسوزه.
کباب کوبیده خانگی آبدار و خوشمزه
کباب کوبیده خانگی خیلی خوشمزه تره از بیرون. فقط یه کم قلق داره. یه خانومی میگفت برای اینکه کوبیده اش نریزه، گوشت چرخ کرده رو خوب ورز میده و پیاز رو آبش رو میگیره. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه کباب کوبیده اش نرم و آبدار بشه، یه کم دنبه چرخ کرده بهش اضافه میکنه. من خودم همیشه به کباب کوبیده ام یه کم فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که کباب کوبیده رو باید روی حرارت ملایم کباب کنید تا نسوزه و خوب بپزه. بعضی ها هم قبل از کباب کردن، کباب ها رو توی یخچال میذارن تا سفت بشن و راحت تر کباب بشن. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کباب کوبیده به سیخ نچسبه، باید سیخ ها رو قبل از استفاده کمی چرب کنید.
قورمه سبزی جا افتاده با عطر سبزی تازه
قورمه سبزی یه غذای نوستالژیکه که عطرش آدم رو میبره به خونه مادربزرگ. یه خانومی میگفت برای اینکه قورمه سبزی اش خوشمزه بشه، از سبزی تازه استفاده میکنه و اون رو خوب سرخ میکنه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه قورمه سبزی اش خوب جا بیفته، اون رو با حرارت کم خیلی آروم میپزه. من خودم همیشه به قورمه سبزی ام یه کم شنبلیله خشک اضافه میکنم، عطرش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که لوبیا قرمز رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. بعضی ها هم به قورمه سبزی شون یه کم آبغوره اضافه میکنن، میگن طعمش رو ترش و خوشمزه میکنه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه قورمه سبزی روغن بندازه، باید بذارید با حرارت کم خیلی خوب جا بیفته.
زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ یه غذای مجلسی و شیکه که همیشه سر سفره های مهمونی میدرخشه. یه خانومی میگفت برای اینکه زرشک پلوش خوشمزه بشه، زرشک رو با کره و شکر تفت میده. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه مرغش خوشمزه تر بشه، اون رو توی سس مخصوص با پیاز و ادویه میپزه. من خودم همیشه به مرغ زرشک پلو یه کم زعفرون دم کرده اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که برنج رو قبل از پخت خوب خیس کنید تا قد بکشه. بعضی ها هم به زرشک پلوشون خلال پسته و بادام اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه برنج دون بشه، باید موقع پخت آب زیاد نریزید.
آش رشته با کشک فراوان و نعناع داغ
آش رشته یه غذای مقوی و خوشمزه است که توی روزهای سرد زمستون خیلی میچسبه. یه خانومی میگفت برای اینکه آش رشته اش خوشمزه بشه، از سبزی آش تازه استفاده میکنه و کشک رو قبل از اضافه کردن کمی رقیق میکنه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه آش رشته اش لعاب دار بشه، یه کم آرد رو توی آب حل میکنه و بهش اضافه میکنه. من خودم همیشه به آش رشته ام یه کم سیر داغ اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که رشته آش رو آخر سر اضافه کنید تا له نشه. بعضی ها هم به آش رشته شون یه کم پیاز داغ اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه آش رشته ته نگیره، باید مدام هم بزنید.
کتلت گوشت خوش عطر و طعم
کتلت گوشت یه غذای ساده و خوشمزه است که همه دوستش دارن. یه خانومی میگفت برای اینکه کتلتش خوشمزه بشه، از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده میکنه و بهش پیاز رنده شده و سیب زمینی آبپز رنده شده اضافه میکنه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه کتلتش نرم بشه، یه کم آرد سوخاری بهش اضافه میکنه. من خودم همیشه به کتلت گوشت یه کم جعفری خرد شده اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که کتلت ها رو توی روغن داغ سرخ کنید تا نسوزن. بعضی ها هم به کتلت شون یه کم ادویه کاری اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کتلت ها به تابه نچسبن، باید تابه رو خوب داغ کنید و بعد روغن بریزید.
میرزا قاسمی دودی با بادمجان کبابی
میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه است که با بادمجان کبابی درست میشه. یه خانومی میگفت برای اینکه میرزا قاسمی اش خوشمزه بشه، بادمجان ها رو روی ذغال کباب میکنه تا طعم دودی بگیره. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه میرزا قاسمی اش آبکی نشه، آب بادمجان ها رو بعد از کباب کردن میگیره. من خودم همیشه به میرزا قاسمی یه کم سیر زیاد اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که گوجه فرنگی ها رو هم باید کباب کنید. بعضی ها هم به میرزا قاسمی شون یه کم فلفل سبز تند اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه میرزا قاسمی خوب جا بیفته، باید بذارید با حرارت کم بپزه.
املت گوجه فرنگی با تخم مرغ محلی
املت گوجه فرنگی یه غذای ساده و سریع و خوشمزه است که با تخم مرغ محلی یه چیز دیگه میشه. یه خانومی میگفت برای اینکه املتش خوشمزه بشه، از گوجه فرنگی های رسیده و خوش طعم استفاده میکنه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه املتش نرم بشه، تخم مرغ ها رو خوب هم میزنه و بهش یه کم شیر اضافه میکنه. من خودم همیشه به املت گوجه فرنگی یه کم پیاز داغ اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که املت رو توی روغن داغ بپزید تا نسوزه. بعضی ها هم به املت شون یه کم فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه املت به تابه نچسبه، باید تابه رو خوب داغ کنید و بعد روغن بریزید.
دلمه برگ مو با سس ملس
دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مجلسیه که با سس ملس یه طعم بهشتی داره. یه خانومی میگفت برای اینکه دلمه اش خوشمزه بشه، از برگ موهای تازه و نازک استفاده میکنه و مواد داخلش رو با دقت آماده میکنه. یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه دلمه اش خوب بپزه، اون رو توی قابلمه میچینه و روش آب میریزه و میذاره با حرارت کم بپزه. من خودم همیشه به سس دلمه یه کم رب انار اضافه میکنم، طعمش رو خیلی خوب میکنه. راستی، یادتون نره که برنج دلمه رو قبل از پخت خیس کنید تا زودتر بپزه. بعضی ها هم به دلمه شون یه کم لپه اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه دلمه ها از هم باز نشن، باید اون ها رو محکم بپیچید.
کوفته تبریزی اصیل
کوفته تبریزی یه غذای سنتی و پرطرفداره که مهارت خاصی میخواد. یکی از کاربرا میگفت راز کوفته تبریزی خوب، ورز دادن حسابی گوشته. باید انقدر ورز بدی تا چسبندگی پیدا کنه. یه خانم دیگه میگفت برای اینکه کوفته وا نره، باید از گوشت کم چرب استفاده کنی و آرد نخودچی هم بهش اضافه کنی. من خودم یه کم سبزی معطر تازه به کوفته اضافه میکنم، عطرش فوق العاده میشه. یه نکته دیگه هم اینکه برای اینکه کوفته ها خوشمزه تر بشن، میتونی داخلشون آلو و گردو بذاری. بعضی ها هم به سس کوفته یکم رب گوجه فرنگی و آبلیمو اضافه میکنن تا طعمش ملس بشه. یادت نره که موقع پخت کوفته ها، حرارت رو کم کنی تا آروم آروم بپزن و مغزپخت بشن.
باقالی پلو با گوشت گردن لذیذ
باقالی پلو با گوشت گردن یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها عالیه. یه خانومی میگفت برای اینکه باقالی پلوش خوش عطر بشه، از شوید تازه استفاده میکنه. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه گوشت گردن نرم و لطیف بشه، باید اونو با حرارت کم و به مدت طولانی بپزی. من خودم یه کم زعفرون به برنج اضافه میکنم، رنگ و عطرش فوق العاده میشه. میتونی قبل از دم کردن برنج، یه کم کره هم بهش اضافه کنی تا طعمش غنی تر بشه. بعضی ها هم به باقالی پلوشون سیر تازه اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادت نره که موقع پخت گوشت، از ادویه های معطر مثل دارچین و هل هم استفاده کنی.
ته چین قالبی با مرغ ریش ریش
ته چین قالبی با مرغ ریش ریش یه غذای شیک و مجلسیه که ظاهر خیلی قشنگی داره. یکی از کاربرا میگفت برای اینکه ته چین قالبی خوب دربیاد، باید از قالب مناسب استفاده کنی و ته چین رو خوب فشرده کنی. یه خانم دیگه میگفت برای اینکه مرغ ته چین خوشمزه تر بشه، باید اونو با پیاز و ادویه مزه دار کنی و بعد بپزی و ریش ریش کنی. من خودم یه کم ماست چکیده به مواد ته چین اضافه میکنم، طعمش عالی میشه. میتونی زرشک و خلال پسته هم به مواد ته چین اضافه کنی تا ظاهرش زیباتر بشه. بعضی ها هم به ته چینشون زعفرون بیشتری میزنن تا رنگش پررنگ تر بشه. یادت نره که قبل از گذاشتن ته چین تو فر، روی اون رو با فویل بپوشونی تا نسوزه.
خورشت قیمه نذری خوش عطر و رنگ
خورشت قیمه نذری یه غذای پربرکت و خوشمزه است که عطرش آدم رو مست میکنه. یه خانومی میگفت راز قیمه نذری خوب، لپه مرغوبه. باید از لپه درشت و تازه استفاده کنی و قبل از پخت اونو خیس کنی. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه قیمه خوشرنگ بشه، باید از رب گوجه فرنگی باکیفیت استفاده کنی و اون رو خوب تفت بدی. من خودم یه کم دارچین و هل به قیمه اضافه میکنم، عطرش فوق العاده میشه. میتونی یه کم زعفرون هم به قیمه اضافه کنی تا رنگش زیباتر بشه. بعضی ها هم به قیمه شون سیب زمینی سرخ کرده اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادت نره که موقع پخت قیمه، حرارت رو کم کنی تا آروم آروم بپزه و جا بیفته.
ماکارونی فرمی با سویا و سس مخصوص
ماکارونی فرمی با سویا یه غذای ساده و اقتصادیه که بچه ها خیلی دوست دارن. یه خانومی میگفت برای اینکه ماکارونی خوشمزه تر بشه، سویا رو با پیاز و ادویه خوب تفت میده و بعد بهش سس اضافه میکنه. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه ماکارونی به هم نچسبه، بعد از آبکش کردن اونو با آب سرد میشوره. من خودم یه کم قارچ و فلفل دلمه ای به سس ماکارونی اضافه میکنم، طعمش عالی میشه. میتونی یکم پنیر پیتزا هم روی ماکارونی بریزی و بذاری تو فر تا آب بشه. بعضی ها هم به سس ماکارونی یکم سس کچاپ اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادت نره که موقع پخت ماکارونی، به آب نمک و روغن اضافه کنی.
کوکو سیب زمینی با سبزی معطر فراوان
کوکو سیب زمینی با سبزی معطر یه غذای سریع و خوشمزه است که برای شام خیلی مناسبه. یه خانومی میگفت برای اینکه کوکو خوش عطر بشه، از سبزی معطر تازه مثل جعفری، گشنیز و شوید استفاده میکنه. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه کوکو وا نره، سیب زمینی ها رو خوب رنده میکنه و آبش رو میگیره. من خودم یه کم سیر رنده شده به مواد کوکو اضافه میکنم، طعمش عالی میشه. میتونی به کوکو یکم پیازچه خرد شده هم اضافه کنی. بعضی ها هم به کوکو یکم آرد اضافه میکنن تا منسجم تر بشه. یادت نره که موقع سرخ کردن کوکو، حرارت رو ملایم کنی تا نسوزه و مغزپخت بشه.
عدس پلو با کشمش و خرما
عدس پلو با کشمش و خرما یه غذای مقوی و خوشمزه است که برای گیاهخواران هم مناسبه. یه خانومی میگفت برای اینکه عدس پلو خوش طعم بشه، عدس رو از قبل خیس میکنه و با پیاز و ادویه تفت میده. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه کشمش و خرما نسوزن، اونها رو جداگانه تفت میده و بعد از پخت برنج بهش اضافه میکنه. من خودم یه کم دارچین به عدس پلو اضافه میکنم، عطرش فوق العاده میشه. میتونی یکم گردوی خرد شده هم به عدس پلو اضافه کنی. بعضی ها هم به عدس پلوشون گوشت چرخ کرده تفت داده شده اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادت نره که برنج رو قبل از پخت خیس کنی تا قد بکشه.
آبگوشت دیزی سنتی
آبگوشت دیزی یه غذای سنتی و اصیله که طعم نوستالژیکی داره. یه خانومی میگفت راز آبگوشت خوشمزه، گوشت و دنبه باکیفیته. باید از گوشت گوسفندی با استخوان و دنبه تازه استفاده کنی. یه کاربر دیگه هم میگفت برای اینکه آبگوشت خوشرنگ بشه، از رب گوجه فرنگی خوب و گوجه فرنگی تازه استفاده میکنه. من خودم یه کم ادویه مخصوص آبگوشت بهش اضافه میکنم، طعمش عالی میشه. میتونی یکم نخود و لوبیا چیتی هم به آبگوشت اضافه کنی. بعضی ها هم به آبگوشت شون سیب زمینی اضافه میکنن، میگن خیلی خوشمزه میشه. یادت نره که آبگوشت رو با حرارت کم و به مدت طولانی بپزی تا خوب جا بیفته.






